Om Oss

Gromungen er en enkeltstående butikk som åpnet dørene i August 2021. Gromungen holder til sentralt på Trysilsenteret, i Storvegen 2. Ca 10 minutter fra Trysilfjellet.

Gromungen & mamma selger baby- og barneklær til alle barn fra nettbutikk og i butikk. Vi har også et utvalg av dameklær fra ONLY.  Tilbudet til barn er fra kjente merkevareleverandører som Hust&Claire, JOHA, WHEAT, NameIt, Huttelihut, Kivat, Kattnakken, Hummel og fler. Vi synes det er kjempe hyggelig om du kommer på besøk i butikken!

Som mor til ei lita jente er jeg stadig på jakt etter klær og utstyr som gjør at barnet kan bevege seg trygt og komfortabelt mens det utforsker verden. Å beholde varmen på kjølige dager og føle seg avkjølt på varme dager er essensielt. Dette dannet grunnlaget for ideen bak Gromungen. Gromungen ønsker også å bidra med å ta vare på miljøet ved å velge kvalitets- og miljøbevisste leverandører. Varer fra bærekraftige leverandører med behagelig stoff, moderne design og god kvalitet skal gjenspeile oss.

Etter å ha drevet butikken i litt over et år så vi også behovet for å utvide sortimentet med et utvalg til mamma. Her tilbyr vi ONLY som er en kjent leverandør med gode priser. De minste størrelsene passer også jenter både på ungdomskolen og videregående. 

Gromungen er hele tiden tilgjengelig, enten i fysisk butikk, i nettbutikk eller via sosiale medier. Vi gir lokale kunder og besøkende mulighet til å bestille på nett hente ut varene de bestiller i butikken. Kundene vil da slippe tilleggsgebyr som frakt og de vil få varen levert mye raskere enn om de må vente på å få den levert i posten.

Tusen takk for at du besøker Gromungen!

 

Ønsker du komme i kontakt med oss? :

Gromungen AS, Storvegen 2, 2420 Trysil

T: 958 02 185

Mail: post@gromungen.no

Facebook: https://facebook.com/gromungen

Instagram: http://instagram.com/gromungen