Fast frakt kr. 49,- Fri frakt over 599,-
Fast frakt kr. 49,- Fri frakt over 599,-

Om Oss

Gromungen er en nyåpnet butikk som åpnet dørene i August 2021. Gromungen holder til helt sør i Innbygda, Trysil sentrum, i Storvegen 41. Ca 10 minutter fra Trysilfjellet.

Gromungen selger baby- og barneklær til barn i alderen 0-7 år fra nettbutikk og i butikk fra merker som Lil’Atelier, Hummel, Hust&Claire, JOHA, WHEAT, Gullkorn Design, Kivat, Kattnakken, BLAFRE og Den Lille Prikken over i’en. Vi synes det er kjempe hyggelig om du kommer på besøk i butikken!

Som mor til ei lita jente er jeg stadig på jakt etter klær og utstyr som gjør at barnet kan bevege seg trygt og komfortabelt mens det utforsker verden. Å beholde varmen på kjølige dager og føle seg avkjølt på varme dager er essensielt. Dette dannet grunnlaget for ideen bak Gromungen. Gromungen ønsker også å bidra med å ta vare på miljøet ved å velge kvalitets- og miljøbevisste leverandører. Varer fra bærekraftige leverandører med behagelig stoff, moderne design og god kvalitet skal gjenspeile oss.

Gromungen er hele tiden tilgjengelig, enten i fysisk butikk, i nettbutikk eller via sosiale medier. Vi gir lokale kunder og besøkende mulighet til å hente ut varene de bestiller i nettbutikken utenfor ordinære åpningstider i egne kodebokser plassert på veggen til butikklokalet. Kundene vil da slippe tilleggsgebyr som frakt og de vil få varen levert mye raskere enn om de må vente på å få den levert i posten.

Tusen takk for at du besøker Gromungen!

 

Ønsker du komme i kontakt med oss? :

Gromungen AS, Storvegen 41, 2420 Trysil

T: 958 02 185

Mail: post@gromungen.no

Facebook: https://facebook.com/gromungen

Instagram: http://instagram.com/gromungen